KUNGFU SUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 133 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kungfu Sushi. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 19:58 Tasty food!
18 mei 2024 om 17:17 Lekkere verse sushi en netjes op aangegeven tijd bezorgd, aanrader!
14 mei 2024 om 21:39 Vaker hier besteld en soms moet ik zelf bellen waar het eten blijft. Nu 2 uur gewacht zonder enig telefoontje en het enige wat ik te horen kreeg was dat ik bij Thuisbezorgd moest zijn. Bestelling was ook niet compleet temaki mistte en kip was droog.
30 apr 2024 om 20:53 Heerlijke poker bowls, bezorging duurde erg lang. 6 uur besteld half 8 werd het pas bezorgd
29 apr 2024 om 8:57 Lekker sushi, veel, variatie, niet te duur. KF is onze favoriet. Tijd van bezorging kan weleens veel langer zijn dan aangegeven. Tracker zegt dat t onderweg is maar na bellen blijkt het daar nog te staan. Geen probleem, de goede sushi maakt het goed!
26 apr 2024 om 20:29 De sushi is op 40 minuten bezorgd op vrijdagavond, dat is super snel. De sushi was vers, gevarieerd en heel erg lekker.
14 apr 2024 om 19:27 Goede service die wij gewend zijn van KungFu sushi, dat ze nog lang mogen blijven in Etten-Leur
14 apr 2024 om 16:58 Heerlijk eten en op het door ons aangegeven tijdstip bezorgd. Kortom, aanrader :)
14 apr 2024 om 7:48 The best!!!
8 apr 2024 om 10:07 Langer gewacht dan de aangegeven tijd. Helaas bestelling ook niet kompleet. Werd na een telefoontje wel snel nageleverd.
17 mrt 2024 om 21:25 Lekkere sushi, veel keuze, grote stukken. Regelmatig bij kunfu sushi besteld en blijven we doen!
17 mrt 2024 om 20:45 Heeeeerlijk en super goeie service en echt goede kwaliteit sushi